Jarko, profiilikuva
Jarko

Perjantaina 28.4 klo 18:30- P-ELE:n kauden päättäjäiset.

Ilmoittaudu viimeistään 27.4 mennessä, jotta voimme varata sopivasti purtavaa tapahtumaan.

Terveisin,
P-ELE ry, Jarko Niemenmaa

Jari, profiilikuva
Jari

Olen ison rahan (=paljon menoja, ei tuloja) keilakisassa 28.4. Mun purtavat ja juotavat saunaillassa Tapsalle palkkioksi suvereenista sähköpostin käytöstä ;)

Jarko, profiilikuva
Jarko

Hei,

Loppukaudelle on tullut paljon vuorojen peruuttamisia ja jäljellä on enään yksi treeni, torstaina 20.4. Lisäksi, yritämme vielä järjestää keväälle illanviettoa. Merkatkaa kalentereihin alustavasti 28.4. Varmistus päivästä lähetetään kunhan saamme tilavarauksen kuntoon.

Jarko

Tapio, profiilikuva
Tapio

Sun sähköpostisi on liian paha mulle. Ihan sama kumpaan laitoin se oli aina väärä. Voin vielä yrittää kun nyt vielä kerrot ja vain yhden sähköpostiosoitteen. Sitä paitsi kävitkö kevätkaudella pelaamassa? Jos edes kerran niin täytyy sua vielä laskulla muistaa. Puolikas 25 vai täys 30 euron lasku?

Jari, profiilikuva
Jari

No niin, lasku tuli vihdoinkin perille marraskuussa ilmoittamaani sähköpostiini, maksoin laskun tänään 25.4. Ei tästä oikein voi papukaijamerkkiä antaa, mutta kehityskelpoisen sähköpostin käyttäjän diplomin kuitenkin ;)

Alla tuo ilmoitukseni muuttuneesta sähköpostista. Arvelin silloin, että sitä tarvitaan vielä myöhemminkin ja lähetin siitä siksi silloin kopion henk.koht. postiini...

Eka ilmoitus muuttuvasta osoitteesta lähti kai jo lokakuussa sittemmin vanhentuneesta työosoitteestani, mutta siitä en vielä arvannut ottaa kopiota.

Lähettäjä: Vettenranta, Jari <jari(piste)vettenranta(miuku)cgi(piste)com>
Päiväys: 4. marraskuuta 2016 klo 11.49
Aihe: VS: Lentismaksu
Vastaanottaja: Tapio Vuorinen <Tapio(piste)Vuorinen(miuku)eke(piste)fi>, Vettenranta Jari <jari(piste)vettenranta(miuku)gmail(piste)com>

Moi, Lähetätkö laskun tuohon henk.koht. osoitteeseeni, niin menee maksuun? En onnistunut tällä kapulalla siirtämään laskua postin mukana.

tj

Lähetetty Luurista

Lähettäjä: Tapio Vuorinen
Lähetetty: ‎3.‎11.‎2016 17:59
Vastaanottaja: Vettenranta, Jari
Aihe: Lentismaksu

Moi

Tässä jäsen- ja kausimaksu tältä syksyltä. Jäsenmaksu on edelleen 10 € / vuosi.

Molemmilla vuoroilla pelaavien maksu on 30 € kaudelta ja vain toisella pelaavilta 25 €.

Jos laskussa on mielestäsi korjattavaa, niin ilmoitathan minulle.

Terveisin

Tapio Vuorinen

Matti

Hei, Zorig soitteli, että Sahran Pallon treeneihin on tänään tulossa vain kuusi pelaajaa ja ehdotti harjoitusten yhdistämistä. Olemme käyneet joskus pelaamassa Sahran vuorolla ja meillä on isompi kenttä, joten ehdotin, että he voisivat tulla tänään meidän kanssamme pelaamaan. Toivottavasti tämä ei ole ongelma kellekkään, sotkitaan joukkueita, että saadaan tasaiset joukkueet ja täydet kentät. Nähdään illalla.

Jarko, profiilikuva
Jarko

Hei,

Ma 24.4 treenit peruttu. Juvanpuiston koulu varaa tilat omaan käyttöönsä.

-Jarko-

Jari, profiilikuva
Jari

Viime kerralla tuli polvi kipeeksi, saunailtaa ja sitä myötä ihmeparantumista odotellessa...