Lähinnä niipperiläisistä ja kalajärvisistä miehenköriläistä koostuva kuntolentopalloporukka, joka on harrastanut lentopalloilua pitkään. Ennen rekisteröitymistä toimittiin toistakymmentä vuotta Pohjois-Espoon kuntolentopalloilijoiden nimissä.
Alla on yhdistyksen säännöt ja jäsenyyshakemuslomake. Lomakkeessa on mainittu myös pelipaikat ja -ajat. Jos kiinnostaa, niin tule katsomaan ja kokeilemaan.

Laji Kuntolentopallo
Kotipaikka Pohjois-Espoo
Sarja luokaton
Jäseniä 33 (Pelaajalista)
Joukkue on avoin uusille pelaajille. Katso joukkueen ilmoitus pelaajapörssissä.
Joukkueella ei ole tulevia tapahtumia. Kirjaudu sisään luodaksesi uuden tapahtuman.

Kommentti tapahtumaan

Janne
Kirjaudu sisään lukeaksesi viesti.
Matti
Kirjaudu sisään lukeaksesi viesti.
Jarko, profiilikuva
Jarko

Perjantaina 28.4 klo 18:30- P-ELE:n kauden päättäjäiset.

Ilmoittaudu viimeistään 27.4 mennessä, jotta voimme varata sopivasti purtavaa tapahtumaan.

Terveisin,
P-ELE ry, Jarko Niemenmaa

Jari, profiilikuva
Jari

Olen ison rahan (=paljon menoja, ei tuloja) keilakisassa 28.4. Mun purtavat ja juotavat saunaillassa Tapsalle palkkioksi suvereenista sähköpostin käytöstä ;)

Lue loput viestit

Peliajat

Pelaamme Pohjois-Espoossa maanantaisin Juvanpuiston koululla klo 19-21 ja torstaisin Kalajärven koululla klo 19:30-21:30. Jos olet kiinnostunut kuntolentopallon pelaamisesta, tule käymään pelivuorolla, niin katsotaan löytyykö kentältä tilaa. Ota varuilta pelikamppeet mukaan, niin voit tulla mukaan kokeilemaan. Säännöllinen pelioikeus perustuu yhdistyksen jäsenyyteen.

Puheenjohtaja v. 2014-2015 Jarko Niemenmaa